menú
SERVEIS IMMOBILIARIS

ES LLOGA

Casa espectacular completament restaurada. Posibilitat de petit pati amb barbacoa a on ara hi ha la caseta petita. Molt gran, per vivenda pròpia o per negoci (turisme Rural, colònies, habitacions, etc). 5 habitacions amb armaris encastats, més espai de 100 m2 al sota coberta per utilitzar segons els necessitats. 3 banys, garatge, i molts altres espais etc. Porticons de fusta molt pràctics a l'interior. Sostres amb bigues de fusta molt agradables. Molt Bones vistes i moltissima llum natural per situació i per el munt de finestres i obertures que la casa te. De dia, si fa sol, no s'ha d'obrir gairebé la llum.

Consta de:

Planta baixa: Rebedor amb armaris molt amplis encastats i altell. Garatge molt ampli. Traster, espai caldera gas-oil, rentadora, safareig, etc... per aquest costat també te entrada a la ampla sala menjador amb una taula molt gran amb bancs de fusta i llar de foc, cuina americana i bany complet.

Planta primera: Rebedor, Bany complet, 2 habitacions de matrimoni, 1 habitació de matrimoni tipus suite amb bany, i dues habitacions amb dos llits cadascuna.

Planta sotacoberta: Rebedor molt ampli amb altell amb fusta als sostres. Àmplia sala de 100m2 aprox. amb la teulada de fusta. Diàfana, sense columnes. Espai per muntar bany, cuineta etc.

PREU: 800 euros/mes

Possibilitat de COMPRAR !

Codi: (14/J_lloguer)

RESERVAT!


e-mail consultes

 

(fotografies)

Vista general cases (exterior)

 

Planta baixa (garatge, rebedor entrada casa porta principal, sala d' estar menjador cuina americana, bany)

 

Primera planta (escales, rebedor, bany, dues habitacions de matrimoni, dues habitacions amb dos llits i la suite amb el bany incorporat)

 

Planta sotacoberta (vista rebedor i escala, espai per fer bany cuineta, etc)

 

Vistes a l'exterior des de la casa (finestra de la primera planta, finestra segona planta per la part lateral de la casa, finestra de la planta sotacoberta)

 

Disseny Web: Disseny Gràfic Lillet